Helaas... deze functie is uitgeschakeld, maar mogelijk ben je geïnteresseerd in ons werk. Neem contact met ons op, hoogst waarschijnlijk kunnen ook iets voor jou betekenen.

Textielwanden

Textieldoeken

Decoratief en wisselend

Eindeloos van look veranderen... maak het mogelijk met Textielframes en verwisselbare textieldoeken! Hierdoor verandert voortdurend je kamer of kantoor van uitstraling. Uiteraard bepaal je zelf welke uitstraling je wil hebben. Kies je voor een zelf geschoten foto of een Stock foto of kies je voor een urban foto. De keuze is ........ inderdaad reuze.

Textielframe & Doek

Op maat gemaakt

Binnen dit interieur is gekozen voor een textieldoek exact op maat, verwisseling per seizoen of per gevoel. Dit betreft een Urban foto genomen door een fotograaf.
Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de Peesdoeken in een handomdraai. Omdat de frames op maat worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt. Keuze uit drie verschillende kleuren frames; wit/zwart of zilver.

"creëer sfeer in uw ruimte"

keuze van stof doet veel

Materiaal

Bij het Textielframe kies je uit vijf soorten doek: Dekostof, Structex, Theater, Decotex en Blackback. Mogelijkheid om dit uit te breiden met een LED verlichting. Met deze manier van een lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing !

Je kunt het Textielframe op twee manieren aan een wand monteren. De meest eenvoudige manier is om het frame rechtstreeks op de muur te schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd. Het frame kan ook worden opgehangen aan de muur. Dit betekent dat je het frame ophangt in een wandhanger. Kies je hiervoor, dan worden er ophangplaatjes meegeleverd. Bij het LED frame heb je één montagemogelijkheid: zelf het frame rechtstreeks op de muur schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd.

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid, dat wij de volledige montage voor u doen. Hiermee wordt u volledig ontzorgt

Ook geïnteresseerd in een textielframe??

Neem contact met ons op

Leave a comment

Solve : *
18 ⁄ 2 =