Helaas... deze functie is uitgeschakeld, maar mogelijk ben je geïnteresseerd in ons werk. Neem contact met ons op, hoogst waarschijnlijk kunnen ook iets voor jou betekenen.

FotoFair 13 & 14 juni 2020

Wij kijken al uit naar de Fotofair 2020, 13 en 14 juni op Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

We zaten normaal altijd in het laatste weekend van mei. Maar we gaan dit keer naar de tweede week van juni. De nieuwe datum word dan ook 13 en 14 juni 2020. Er is een belangrijke reden voor de nieuwe aangepaste datum. Los van Pinksteren en Hemelvaartsdag had dit te maken met de Photokina beurs in Duitsland. Onze wens en van de standhouders was om enkele weken na het Duitse event te zitten, zodat alles dat daar als primeur aangekondigd word, geshowd kan worden op de Fotofair 2020. Zodat je het nieuwste nieuws kan proeven, zien en misschien zelfs al kan kopen!

Ook de locatie is nieuw. De Fotofair zal namelijk gehouden worden op het Landgoed Duynenwater (voormalig E3 strand) in Eersel net onder Eindhoven. Een locatie met veel water, strand, groen en bossen. Deze locatie leent zich uitstekend voor nieuwe en uitdagende fotomomenten.

De Fotofair is het foto evenement om naar uit te kijken, met elk jaar weer spannende lezingen, leerzame workshops en masterclasses. (Update 01-11-2019)

Spectaculaire fotomomenten en natuurlijk de nieuwste fotoapparatuur die je kunt uittesten.

Tickets bestel je via: https://fotofair.nl/tickets/


Bron: fotofair.nl