Helaas... deze functie is uitgeschakeld, maar mogelijk ben je geïnteresseerd in ons werk. Neem contact met ons op, hoogst waarschijnlijk kunnen ook iets voor jou betekenen.

Forgotten World

Forgotten World

Urban Exploring in een "Forgotten World"

Urabn Exploring voor de één een hobby en voor de andere gaat die hobby heel ver, letterlijk heel ver. Nauw betrokken zijn we bij Forgotten World, een blog website over urban exploring. Voor meer uitleg over dit fenomeen verwijzen we je bijzonder graag naar de blog website: www.forgottenworld.nl

Forgotten World

Website & Merk

Urbex is de samenvoeging van de woorden Urban EXploration. Het bezoeken van verlaten / leegstaande en mogelijk vervallen locaties. Dit kunnen gebouwenvoertuigen of andere objecten zijn. De kunst is om deze zo goed en mooi mogelijk op de gevoelige plaat te zetten.

De vraag kwam naar voren om, met de gedachten die er zijn gericht op de toekomst [later hier meer over] Forgotten World een nieuwe blog website te geven met de mogelijkheid om de foto's zij maken zo veel mogelijk naar voren te brengen. Een blog site die snel is en waar veel te zien is.

"werken met passie"

Een naam in de maak

Marketing

Forgotten World heeft in samenwerking met Studio Ruigch en SEO specialist de Kempen nog veel meer in petto. De komende maanden zal dit meer en meer naar voren gaan komen. Een nieuwe merknaam is in de maak ;)

Voor nu bekijk de Facebook pagina van Forgotten World.

Ook geïnteresseerd in een nieuwe website??

Neem contact met ons op

Leave a comment

Solve : *
30 ⁄ 15 =