Helaas... deze functie is uitgeschakeld, maar mogelijk ben je geïnteresseerd in ons werk. Neem contact met ons op, hoogst waarschijnlijk kunnen ook iets voor jou betekenen.

Dirty Daddy’s Garage

Dirty Daddy

Dirty Daddy, het idee en de uitvoering

Paul Bruininx een noeste harde werker. Al jarenlang gepassioneerd van auto's en custom builds. Paul heeft een goede baan bij een nationale dealer. Toch begint er iets te kriebelen bij hem, wanneer hij de custom builds in de VS, Duitsland maar ook in Nederland ziet. Hij benaderd zijn zwager en van het éen komt het ander......

Dirty Daddy

Website & Merk

Dirty Daddy een nieuwe garage in Nederland, waar men custom builds bouwt/ Auto's & Motoren. De deskundigheid van de mannen is bijzonder groot. Voor Dirty Daddy bouwden wij een snelle responsive website met uiteraard een webshop hierin. De website is gekoppeld aan alles sociale kanalen, zodat het delen van berichten een makkie moet zijn.

"werken met passie"

Een naam in de maak

Marketing

Elke bedrijf wil tegenwoordig meer dan een standaard visitekaartje en voor Dirty Daddy maken we in samenwerking met ShowMi de complete marketing in orde. Tot aan het drukken van de nieuwe kleding aan toe.

Ook geïnteresseerd in een nieuwe website??

Neem contact met ons op

Leave a comment

Solve : *
16 − 4 =