Helaas... deze functie is uitgeschakeld, maar mogelijk ben je geïnteresseerd in ons werk. Neem contact met ons op, hoogst waarschijnlijk kunnen ook iets voor jou betekenen.

Bumbal

Bumbal

Bumbal, vernieuwing

Bumbal transport software is erg gebruikersvriendelijk. Je maakt heel makkelijk (automatisch) Afspraken met klanten. Klanten kunnen zelfs hun eigen afspraken plannen. En Bumbal zorgt voor een efficiënte planning waarbij je geen kilometers verspilt.

Een vernieuwing van de website was wenselijk, wenselijk gezien de online vindbaarheid/snelheid en uitstraling. Voor Bumbal ontwikkelde we een compleet nieuwe website in samenwerking met ShowMI en SEO Specialist de Kempen.

Bumbal

Website

Gebruiksvriendelijke software voor de transportwereld, welkom bij Bumbal.

Organiseer met 1 druk op de knop de perfecte levering. Ook bij een planning met meerdere ritten of dagen. En maak gemakkelijk automatisch de afspraken voor levering of service. Hierbij kunnen klanten alleen kiezen uit tijdvlakken die passen in een efficiënte route. Bumbal checkt dat vooraf automatisch in de lopende planning. Zowel de klant als de planner volgen de status via track en trace. En in de geïntegreerde App registreert de chauffeur de werkzaamheden onderweg, inclusief foto’s, handtekeningen en eventuele afwijkingen.

"werken met passie"

Online vindbaarheid

Marketing

Voor Bumbal maakte wij in samenwerking met ShowMI en SEO Specialist de Kempen onder de paraplu van BlueBox, de website. ShowMI en SEO specialist de Kempen zorgen voor verdere uitvoering van de online vindbaarheid en social inzetbaarheid. Alles staat uiteraard met een goed blog, waarin duidelijke informatie verstrekt wordt.

Ook geïnteresseerd in een nieuwe website??

Neem contact met ons op

Leave a comment

Solve : *
18 + 9 =